Arama
Arama Sonuçları
Araç Belediyesi’nde milyonluk bilanço!
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den aday olarak, vatandaşın oyuyla belediye başkanı olarak seçilen Araç Belediye Başkanı Süleyman Yazkan, belediyenin toplam borcunu duyurdu.
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
Muhteşem Araç yaylaları, kar festivaline hazır
CHP, belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi, Kastamonu'da adaylarını belirlemeye devam ediyor...
Kastamonu CHP’de siyasi rüzgar! Baltacı açıkladı
2024 Yerel Seçimlerine az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu ayağı hareketlenmeye başladı
Müftü Derin'den Araç'a ziyaret
Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin Araç ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya ile bir araya geldi. İl Müftüsü Derin ve İlçe Belediye Başkanı Sarıkaya birbirlerine hediye takdiminde bulundular.
"Yangında mağdur olan ailelerimizin her zaman yanındayız"
Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Tavşanlı köyü Sarmaşık Mahallesi’nde çıkan 10 ev ve 3 ahırın kullanılmaz hale geldiği yangından sonra Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya açıklama yaptı.
Şerife Bacı adına 6. kez düzenlendi
6. Geleneksel Şerife Bacı Koşusu, 75. Yıl Hipodromu’nda Kastamonu Valiliği himayesinde düzenlendi.
Araç CHP’ye gazeteci ilçe başkanı
CHP Araç İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 7 Ağustos Pazartesi Araç Kültür ve İş Merkezi Kongre Salonun Yapıldı. Tek liste halinde yapılan seçimlerde CHP Araç İlçe Başkanlığına İrem Yasemin Savaş Seçildi.
“Araç üvey evlat muamelesi görüyor”
Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya: “Araç üvey evlat muamelesi görüyor”
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
Kastamonulu Başkandan, Araç'a 50 ton demir desteği
Kastamonu doğumlu Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Araç İlçesine yapılacak olan 500 tonluk yeni su deposu projesi için 50 ton demir desteğinde bulundu.
Koca Çınar, memleketinde anıldı
Cide ilçesinde her yıl düzenlenen bu sene 28'ncisi gerçekleştirilen Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışı yapıldı.
Araç HEM kulakların pasını sildi
Araç Halk Eğitim Merkezi (HEM) koro kursu tarafından Türk Sanat Müziği konseri gerçekleştirildi.
Fenomen turistler 'Araç' yaylalarında
Yurtdışından ülkemize gelen ve turistik yerleri gezen sosyal medya fenomenleri, ziyaret kapsamında Araç İlçesinin yaylalarını gezdi.
Daday ve Araç'tan Azdavay'a ziyaret
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Azdavay ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında geçmiş olsun ziyareti için Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'i ziyaret etti.
Araç'ta öğrencilerin sergisi büyük beğeni topladı
Araç General Şükrü Kanatlı Ortaokulu öğrencileri tarafından görsel sanatlar sergisi ile 2. Robotik Kodlama Atölye Sergisi açılışı yapıldı.
Yöresel lezzetler ile mutfak şov…
Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Koordinasyonunda düzenlenen 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Rekortmen Şef Mahmut Dolmacı ve Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Karadeniz Bölge Temsilcisi İbrahim Kesgin tarafından ‘mutfak şov’ gerçekleştirildi.
CHP'li Altay'dan 3 ilçeye ziyaret
CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Kastamonu'ya geldi.
Minik başkanlardan ‘bisiklet yolu’ talimatı
Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında koltuğunu Araç Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri Yekta Kaan Çakıroğlu ve Elif Ecrin Sayın’a devretti.
CHP’nin adayları Araç’ta sahada
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu milletvekili adaylarının seçim gezileri kapsamında dördüncü durağı Araç oldu.
Baltacı’dan Araç çıkarması
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Araç ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Baltacı’dan Araç çıkarması
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Araç ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçeye bağlı Terke Köyünde iftar programına katılan Baltacı, burada iftar yaparak, vatandaşlarla sohbet etti.
Araç Belediyesi'nden 2 otobüs Hatay'a gidiyor
Araç Belediyesi, geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak yeniden tasarladığı 2 eski otobüsü, Hatay'a gönderdi. Otobüsler, depremzedelerin hizmetine sunulacak.
Araç’ta kış festivali masaya yatırıldı
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen ve Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Hikmet Haberal, Araç Kaymakamı Emin Cevat Tutar’ı makamında ziyaret ederek toplantı gerçekleştirdi.
10 yetiştiriciye 800 koyun teslim edildi
Araç İlçemizde “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” Projesi kapsamında küçükbaş hayvan teslim töreni gerçekleştirildi.
‘Türk-İslam Dönemi Yüzey Araştırması’ Araç’tan başladı
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün izniyle Kastamonu merkez ile Araç, Devrekani, Seydiler, Ağlı, Küre ve İnebolu ilçelerinde yapılacak Türk-İslam Dönemi Yüzey Araştırmasının ilk bölümü Karabük Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anar Azizsoy Araç ilçesi ve köylerinde gerçekleştirildi.
Turizm Fakültesi öğrencilerinden Araç ziyareti
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri,Araç ilçesinin tarihi yerlerini, Fındıklı Yaylası, Gölcük Yaylası ve İntaş Mağarasını ziyaret etti.
Araç Belediyesi’nden minik öğrencilere kırtasiye hediyesi
Araç Belediyesi’nin katkılarıyla yeni başlayan eğitim yılı nedeniyle ilçedeki 1. sınıf öğrencilerine çanta, defter, kuru boya kalemi, kalemlik dağıtımı yapıldı.